foto

Tom Mason

  • nar. 1.3.1949 (71 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Velká krize (TV film)
2006 Vlajky našich otců
2005 Brooklynští humři
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Nevěsta na útěku
1997 Country Justice (TV film)
Smrt za lež (TV film)
1996 Mateřské instinkty
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
1994 Hamouni
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Nebezpečný rozkaz (TV film)
Rodinné album (TV film)
Vládci loutek
Útěk do ráje
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Ohnivý blesk
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
Noční můra za bílého dne (TV film)
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1991 Death Merchants
Smrtící triky 2
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Chlapi neutíkají
1988 Lincoln (TV film)
1986 Jack and Mike (TV film)
Whatever It Takes
Zločiny srdce
1985 Kicks (TV film)
1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
1979 Apokalypsa
Nero Wolfe (TV film)
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Král cikánů

TV seriály

2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Soudný den (S03E16)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
All of Us Are in the Gutter (E09)
In Each One a Savior (E08)
Run Like Hell (E06)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rodiny (S05E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Cry Wolf (S15E08)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Maritime (S13E18)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Deception (S04E02)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
What Child Is This? (S05E17)
Gideon's Crossover (S05E16)
2000 Správná pětka (TV seriál)
All's Well... (S06E23)
Blast from the Past (S06E16)
What If... (S06E15)
další epizody (5)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
We Gather Together (S06E07)
Too Close (S06E06)
další epizody (5)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Love and War (S05E08)
Free and Clear (S04E21)
Square One (S04E20)
1997 Správná pětka (TV seriál)
A Little Faith (S03E24)
The Intervention (S03E20)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
Správná pětka (TV seriál)
I Do (S03E11)
Spring Breaks: Part 2 (S02E22)
Spring Breaks: Part 1 (S02E21)
Akta X (TV seriál)
Avatar (S03E21)
1995 Správná pětka (TV seriál)
The Wedding (S02E09)
Have No Fear (S02E04)
Not Fade Away (S01E14)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
Fathers and Sons (S01E06)
Pilot (S01E01)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Two Marriages (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1978 Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky