foto

Tom Mason

  • nar. 1.3.1949 (68 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Velká krize (TV film)
2006 Vlajky našich otců
2005 Brooklynští humři
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Nevěsta na útěku
1997 Country Justice (TV film)
Smrt za lež (TV film)
1996 Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Mateřské instinkty
1994 Hamouni
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Nebezpečný rozkaz (TV film)
Rodinné album (TV film)
Útěk do ráje
Vládci loutek
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Ohnivý blesk
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
Noční můra za bílého dne (TV film)
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1991 Death Merchants
Smrtící triky 2
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Chlapi neutíkají
1988 Lincoln (TV film)
1986 Jack and Mike (TV film)
Whatever It Takes
Zločiny srdce
1985 Kicks (TV film)
1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
1979 Apokalypsa
Nero Wolfe (TV film)
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Král cikánů

TV seriály

2011 Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
Akta X (TV seriál)
Avatar (S03E21)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Two Marriages (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1978 Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace