foto

Christian Sloan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
2016 Monster Trucks
Star Trek: Do neznáma
Unser Traum von Kanada (TV film)
Warcraft: První střet
2015 Eadweard
Even Lambs Have Teeth
Newlywed and Dead (TV film)
2013 Big Thunder (TV film)
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2009 Break-Up Artist, The
2006 Černé Vánoce

TV seriály

2016 The 100 (TV seriál)
Bitter Harvest (S03E06)
Watch the Thrones (S03E04)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Bleeding Kansas (S04E11)
Return to Hell (S04E10)
Two Trains (S04E09)
další epizody (4)
2013 Arrow (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E19)
King a Maxwellová (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Repo Man (S07E15)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
Riese (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Poslední muž (S04E20)
Svatyně (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace