Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda s Vogelem jsou přemístěni do země Wendimoor, aby se ukázalo, že je nečeká žádné milé uvítání. Bart překvapí svého spoluvězně koblihami a netypickou přizpůsobivostí nastalým podmínkám. Dirk při svém pátrání nalezne dům v domě, Farah s Tinou se seznamují se zbytky knižního klubu a Ken se s vykolejeným Hugem dohodne na spolupráci. Amandě dochází, že její nemoc může být za určitých podmínek mocí a Suzie musí hájit své čerstvě nabyté schopnosti. (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh zůstává stále velmi dobrý, zatím jsem měl pocit, že odkazuje na Čaroděje ze země Oz, ale Dirkův pád do "králičí nory" byl jako z Alenky:-) Zatím všechny epizody druhé sezóny měly skvělou atmosféru, parádně ujetý děj a kvalitní humor. Pevně věřím tomu, že se to tvůrcům podaří udržet až do konce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase to začíná být čím dál tím lepší a o to víc si toho vážím, když už se z toho regulérně stalo hard fantasy. Nebýt tolika zvláštních postav, dost zajímavých a kreativních nápadů a humorných scén, asi by mě ten příběh tolik nebral, ale naštěstí tu vše funguje a tak si nemám nač stěžovat. Jen doufám, že to tak vydrží až do konce... Slabých 5* ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama