Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Todd s deprimovaným Dirkem se ocitají ve Wendimoor právě v době, kdy zde eskaluje napětí. Silas a Litzibitz se snaží udržet mír a při cestě na společné jednání získávají zvláštní zajatce. Dirk se zatím stává domestikovaným Bibbitem a nachází další nástěnné malby. Do mírových jednání zasáhne lord Triangle Badevil a říše dostává nového vládce... (Necrotongue)

(více)

Recenze (3)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aromantické asexuální pletky Dirka jsou the Best. Oproti aromantickému vztahu s Elijah Woodem v první řadě, to rozjel s čarodějnicí :D "You and I will have… puppies or whatever you have, and I’ll just live in the woods like a uniquely elegant macho lumber man." Mimochodem herec představující Dirka v civilním životě má za romantického přítele jiného herce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor Douglase Adamse mám převelice rád, aby taky ne, když psal i pro Pythony, a tady jsem si ho mohl opět naplno užít. Děj sedmé epizody sice nebyl tak nabitý událostmi, jak jsem si už zvykl, ale všechno zachraňovala právě pořádná dávka humoru. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mě to moc nebralo. Celá epizoda se odehrávala ve Wendimooru a mě ten hard fantasy svět moc nebere, takže mě to až na Dirkovy hlášky a pár scén tentokrát moc nebralo. Příště to snad bude lepší. 3* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama