foto

Victor Rasuk

  • nar. 15.1.1984 (34 let)
    Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec dominikánského původu Victor Rasuk se narodil 15. ledna 1984 v Harlemu. Má pouze jednoho sourozence a tím je starší bratr Silvester. Už jako malý navštěvoval uměleckou školu. Svoji první roli získal v šestnácti letech ve filmu FIVE FEET HIGH AND ROSING. Třicetiminutový film se stal obrovským hitem na festivalu Independent Spirit Film Festival. O dva roky později získal hlavní roli ve filmu RAISING VICTOR VARGAS, která mu přinesla nominaci na cenu Independent Spirit Award v kategorii nejlepší herecký debut.

V roce 2004 si zahrál společně s Orlandem Bloomem ve filmu ZTRACENÝ RÁJ. O rok později ztvárnil Tonyho Alvu ve filmu režisérky Catherine Hardwicke LEGENDY Z DOGTOWNU. Tony Alva byl spoluzakladatelem skateboardingové skupiny Z-boys, jež vytvořila nový revoluční styl skateboardingu. Rasuk, jež do té době na skateboardu nikdy nestál, se během několika měsíců pilné přípravy za pomoci skutečného Tonyho Alvy, naučil jezdit jako profesionál. V roce 2008 si zahrál ve španělském snímku CHE GUEVARA – REVOLUCE po boku jedné z nejslavnějších latinskoamerických hvězd Benicia Del Tora.

V budoucnu můžeme Rasuka vidět ve filmech HOW TO MAKE IT IN AMERICA nebo KEEP COMING BACK, jež by se měly v našich kinech objevit co nevidět.

lucieK

Herecká filmografie

Filmy

2018 All About Nina
Padesát odstínů svobody
Pašerák
2017 Padesát odstínů temnoty
2015 Padesát odstínů šedi
2014 Godzilla
2013 jOBS
2012 El Jefe (TV film)
V tátově stínu
2009 Life Is Hot in Cracktown
War Boys, The
2008 Che Guevara
Ve službách války
2007 Adrift in Manhattan
Spinning Into Butter
V zajetí rytmu
2006 Bonneville
Tady Reed Fish
2005 Legendy z Dogtownu
2004 Ztracený ráj
2002 Raising Victor Vargas
Rock Steady
2000 Five Feet High and Rising

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Company Man (S02E05)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
2015 Stalker (TV seriál)
Love Kills (E20)
The Woods (E18)
Fun and Games (E17)
další epizody (8)
2014 Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
A Cry for Help (E10)
Crazy for You (E09)
další epizody (11)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
What's in a Name? (S02E08)
The Friction (S02E07)
I'm Sorry, Who's Yosi? (S02E06)
další epizody (8)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Never Say Die (S01E08)
Keep on Truck'n (S01E07)
Good Vintage (S01E06)
další epizody (8)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Ach, bratře (S15E06)
další epizody (5)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Volba (S05E07)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace