foto

David Bloom

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 All of my Heart (TV film)
2013 Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
The Bouquet
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
2009 Dancing Trees
2008 Nájemný vrah (TV film)
2007 Odstřelovač
2006 Výjimečné ženy (TV film)
2003 Jak ukrást Sinatru
2001 Dvě dámy a boxer (TV film)
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1996 The Angel of Pennsylvania Avenue
1990 Zrcadlivá kůže
1985 Rainbow War

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
2013 Já a robot (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Přenosový slučovač myšlenek vzor 11 (S05E01)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Učitel (S01E05)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Alice, I Think (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Manželská krize (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kritický bod (S05E17)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E09)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Černý květ (S05E03)
Bratrstvo zlodějů (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace