foto

Alfred Dennis

  • nar. 26.12.1922 (95 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Božský Bruce
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Mr. Deeds - Náhodný milionář
The Trip
1999 Soccer Dog: The Movie
1998 Správná dvojka II
1996 Srdce v oblacích
1995 Chyťte ho!
Pet Shop
1988 Lady Mobster (TV film)
1987 Nevěra (TV film)
1982 Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1979 11th Victim (TV film)
Cvok
1977 Ďábelské sémě
1976 Střelec
1974 Snakes
1971 Gideon (TV film)
1969 Sweet Charity
Three's a Crowd (TV film)

TV seriály

2013 Save Me (TV seriál)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blame Booze and Melville (S05E21)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
2002 The Court (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 You're the One (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace