foto

Davis Roberts

  • nar. 7.3.1917
    Mobile, Alabama, USA
  • zem. 18.7.1993 (76 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 The Gifted
1990 To Sleep with Anger
1989 Nick Knight (TV film)
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
1984 Chattanooga Choo Choo
1982 The Ambush Murders (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
The Sophisticated Gents (TV film)
1979 Miliardová hrozba (TV film)
1977 Billy Jack Goes to Washington
Ďábelské sémě
1976 Od dvanácti do tří
Return to Earth (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
Willie Dynamite
1973 Detroit 9000
Westworld
1972 Glass Houses
Trial of the Catonsville Nine, The
1970 Rozlícené posluchárny
The Challenge (TV film)
The Great White Hope
1969 Gidget Grows Up (TV film)
Hook, Line & Sinker
1968 Lev ve stodole
1967 Hotel
1966 Štvanice
1964 Great Gettin' Up Mornin' (TV film)
Quick Before It Melts
The Killers
1962 Sladký pták mládí
1960 All the Fine Young Cannibals
1958 God's Little Acre
Nájemná vražda
1956 Female Jungle
1954 Příběh Glenna Millera
1953 Jamaica Run
Jungle Drums of Africa
1952 Phone Call from a Stranger
Red Ball Express
1951 Lion Hunters, The
Tarzan v nebezpečí
The Harlem Globetrotters
1950 Na opuštěném místě
No Way Out
1949 Knock on Any Door
The Great Dan Patch
1947 The Long Night

TV seriály

1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 I Am the Greatest (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vydat nebo zemřít (S03E05)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
His Two Right Arms (S02E24)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Once Upon a Time, Pt. 2 (S01E21)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Empatik (S03E08)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Cowboy in Africa (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Spy (S02E18)
1966 Daktari (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Anybody Here Seen Jeannie? (S01E07)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Decision in the Ring (S01E06)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace