foto

Michael Rider

  • nar. 5.4.1952 (65 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hunter's Moon, The
1991 Cesta do pekla (TV film)
1990 Montana (TV film)
1989 Road House
1988 Sladkých osmnáct
Velitel čety
Vražedný puls

TV seriály

2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rytířovo prokletí (S09E06)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Opět spolu (S04E07)
1989 Jesse Hawkes (TV seriál)
1987 Once a Hero (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
Zákon cti (S01E03)
1986 Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace