foto

Franc Ross

  • nar. 6.4.1954 (65 let)
    San Diego County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 K-11
2010 American Bandits: Frank and Jesse James
2009 Perfect Sleep, The
2008 Slovo muže (TV film)
Uncross the Stars
2006 Opuštěný kaňon (TV film)
Special
2005 Čítárna (TV film)
1999 A Fare to Remember
1996 Amityville: Dollhouse
1993 Tajemství rytířů Delta
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1988 Vražedný šepot (TV film)

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Talk (S04E04)
Something Beautiful (S04E03)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
2009 Médium (TV seriál)
New Terrain (S06E07)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Zatmění 1/2 (S03E10)
Zlosynové (S03E08)
2006 Tráva (TV seriál)
A.K.A The Plant (S02E04)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Noc amatérů (S03E09)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na kolejním srazu (S05E06)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Snajpr nula (S01E09)
Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem část 1. (S04E18)
2002 Firefly (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
2001 Dead Last (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Samé trápení (S03E15)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Návrat mezi živé (S06E01)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Midterms (S02E03)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Vypečený tatínek / Město duchů / Šicí stroj / Náměsíčník / Pračka na peníze (S03E11)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Zmizení (S05E04)
1997 Conan (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Její sluha Koko (S05E16)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
The Guilt (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace