Reklama

Reklama

V zrcadlovém vesmíru se velitel Archer bouří proti kapitánu Forrestovi. (SkyShowtime)

Recenze (4)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkné odskočení ze slabého průměru 4. série. Sice tu není žádné napojení paralelního vesmíru na hlavní děj, ale ani to nijak nevadí. S tím začátkem si opravu vyhráli a dokonce natočili pořádnou úvodní znělku. Ovšem to jak tam Archer napochoduje a nechá se zadržet, a po krátkém výslechu mu vrátí funkci, to by bylo naivní i v normálním vesmíru. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I wonder how history would have played out if Cochrane hadn't turned the tables on your invasion force. Humans might be your slaves instead of the other way around... You're Vulcan. Never forget that!" ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mirror universe je o hyperbolické karikatuře - a tady to je hrozně plytký a nedotažený, postavy nejsou jakože evil, ale nejsou přetažené do extrému, na hercích neni vidět, že by je to extra bavilo, není tam nic extra zábavného, nic jakkoliv relevantního (zatim?) pro hlavní vesmír a postavy co znám a abych byl nadšenej jen z toho že si scénáristi vzpomněli na Mirrorverse, to by bylo utáhnutí na hodně rozvařený nudli. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky mi přišlo, že scenáristé Zrcadlový vesmír záměrně přehrocují. Terranské impérium by mohlo vypadat podobně jako to Romulanské. Militaristické, paranoidní, agresivní, ale do značné míry racionální a dlouhodobě stabilní. Jenže vztahy mezi posádkou mají do stability daleko. S takovým množstvím vražd a uprostřed neustálého boje o moc, se jednoduše nedá fungovat. Znělka je ovšem fantastická, mnohem lepší než originální. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama