foto

James Pizzinato

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Válka o planetu opic
2016 A Mother's Suspicion (TV film)
2014 Godzilla
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
Zrození Planety opic
2010 Ledová smrt (TV film)
30 dní dlouhá noc: Doba temna
2009 Zombie Punch

TV seriály

2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
další epizody (4)
2015 School of Fish (TV seriál)
Ties That Bind (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Slib (S02E15)
2013 Cult (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
Bílý tulipán (S02E18)
2009 Caprica (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hlídka (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace