foto

James Pizzinato

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder (TV film)
Válka o planetu opic
2016 A Mother's Suspicion (TV film)
2014 Godzilla
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
Zrození Planety opic
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Ledová smrt (TV film)
2009 Zombie Punch

TV seriály

2018 School of Fish (TV seriál)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
další epizody (4)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Slib (S02E15)
2013 Cult (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
End of Line (E09)
Rebirth (E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
Bílý tulipán (S02E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace