foto

James Pizzinato

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Family Pictures (TV film)
2017 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder (TV film)
Válka o planetu opic
2016 A Mother's Suspicion (TV film)
2014 Godzilla
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
Zrození Planety opic
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Ledová smrt (TV film)
2009 Zombie Punch

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Stereo (E08)
Toxic (E05)
Never Kissed A Girl (E04)
další epizody (5)
2018 School of Fish (TV seriál)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
další epizody (4)
Darebák (TV seriál)
How the Light Gets In (S04E02)
Maria, Full of Grace (S04E01)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Slib (S02E15)
2013 Cult (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Garrett Stillman (E12)
Webb Porter (E11)
Paxton Petty (E06)
Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2011 Svatyně (TV seriál)
Jedné noci (S03E13)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
End of Line (E09)
Rebirth (E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
Bílý tulipán (S02E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Láska a hrdost (S02E11)
2004 Life As We Know It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky