foto

Floyd Levine

  • nar. 23.2.1932 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tisíc slov
2009 Pařba ve Vegas
2008 Seznamte se s Davem
2007 Norbit
2005 Coach Carter
2000 Hromy a blesky
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Watchers 4
1997 Good Burger
Zombi de Cap-Rouge, Le
1996 Mrakodrap
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Do krajnosti
1994 Jako led
Pterodactyl Woman from Beverly Hills
1993 Da Vinci's War
1992 Sinatra (TV film)
Šéfka (TV film)
1990 Bláznivý exorcista
1988 Anděl pátrá
Braddock: Ztracen v boji
Mafiánka (TV film)
Smrtící přízrak
1986 Křižáci ulice
1983 Kletba Růžového pantera
Malibu (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Hranice
Noční směna
Portrait of a Showgirl (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Margin for Murder (TV film)
1980 Baby Comes Home (TV film)
1978 Death in Canaan, A (TV film)
Les Liens du sang
Pokrevní bratři
1976 The Death Collector
1975 Psí odpoledne
1974 Přání smrti
1972 Come Back, Charleston Blue
Super Fly

TV seriály

2001 Noční můry (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Šťastnou cestu (S08E20)
1997 Melrose Place (TV seriál)
From Here to Maternity (S05E24)
Catch Her in the Lie (S05E19)
The Eyes of the Storm (S05E16)
další epizody (4)
1996 Arli$$ (TV seriál)
The Company You Keep (S01E06)
Kenan & Kel (TV seriál)
Diamonds Are for Roger (S01E07)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Burtův starý dům (S05E05)
Melrose Place (TV seriál)
Mission: Interpersonal (S05E08)
Young Doctors in Heat (S05E07)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
Knight Rider (TV seriál)
Vítězství o půl délky (S03E12)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Rabbit Who Ate Las Vegas (S01E06)
Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Jane Doe #37 (S02E15)
Hopes and Dreams (S02E11)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
Ring of Fear (A Dangerous Assignment) (E02)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Death Set (S01E23)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Gault's Brain (S03E12)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Případ není evidován (S05E11)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Jen o vlásek (S04E07)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky