foto

Susan Barnes

  • nar. Jefferson, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ztracen v oblacích
2005 Zelená je tráva
2003 Ďáblíci
2002 Looking Through Lillian
Rande pro mírně pokročilé
2001 Muž z Elysejských polí
2000 Balík peněz
Sestřička Betty
1999 Rančeři
To dítě není moje (TV film)
1998 Manželství s nepřítelem
1997 Holka k nakousnutí
Láska na jednu noc
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Není co ztratit
Rande
1996 Maniak
Soukromé očko
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Leaving Las Vegas
Machři
Tajná služba (TV film)
1994 Nebezpečná rychlost
1993 Záhadné zmizení
1992 V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 Noční můra (TV film)
Šílená pečovatelka (TV film)
1990 Seznamte se s Applegatovými
1989 Konec mlčení (TV film)
1988 Jsou mezi námi
Strašidelné Vánoce
Zlé sny
1987 Psanci
Škola zombií
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
1984 Interface
Odpolední směna
Repo Man
1981 ...All the Marbles
She's in the Army Now (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1979 Five Days from Home

TV seriály

2004 Century City (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace