Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Silný vítr, tma. To vše spěje k ne příliš příznivé náladě. Jenže v televizi dávají komedii, kterou točí samotný blázen do asijských filmů a objeví se v ní dvě jména, které já osobně mám velice rád. Martin Lawrence a Tim Robbinson. Takže není co ztratit a s radostí doufám v podařenou zábavu. On Martin Lawrence osobně to má vcelku nahnuté. Jednou natočí vydařenou komedii a po druhé zase ne. Na druhou stranu je vidět, že herec špatný rozhodně není, ale krom toho taky neskutečně zbrklý, což tento film rozhodně podporuje. Není co ztratit je velice dobrá komedie, u které jsem se s radostí několikrát zasmál. Sice základní kostra nemůže pomalu chybět v žádné komedii, ale i tak na zabavení rozhodně stačí. --- No skvělý, tak jsi usekl nějaký malý sošce ptáka. Už můžem jít? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já to teda posral. Stopnul jsem si úplně špatnýho bělocha." Nestopnul. Skočit k někomu do auta, mířit na něj pistolí a chtít to auto, tak to není stopování. To je loupež. Ale vysvětlujte to černýmu géniovi přes elektroniku Terencovi. Sice mu to moc politicky nemyslí, ale je celkem zábavnej. Na Scatmanova tanečníka a usekávače penisů Nicka však nemá. Ten se mi líbil. Tak se má správně nasrat heterosexuální bílej chlap, když má podezření, že pole jeho je oráno cizím pluhem. Tahle dvojka se prostě povedla a konkurenční duo loupežníků mě taky dokázalo pobavit, takže za mě spokojenost. ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Tohle ja radostné pokoukáníčko. Martin Lawrence i Tim Robbins jsou skvělí, samotný ústřední nápad stavět na psychickém rozpoložení chlapíka, kterému by až tak nevadilo, kdyby měl přijít o život, je značně originální a i celé vedení příběhu je mnohdy překvapivé, hravé, jako by všechny ty eskapády herce právě napadaly na place. Je v tom napětí, humor a nepřestávající pohoda. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pár solidních scén se najde a Tima Robbinse mám rád, ale bohužel Martina Lawrence moc ne. Tady je většinu času nesnesitelnej, jako skoro vždy. Má to s odstupem času nečekaně příjemně devadesátkovej nádech, ale že bych se válel smíchy to zrovna ne. Taky míra ztřeštěnosti postav je někdy trochu moc a sklouzne spíš k vrtění hlavou, proč to či ono nelogicky vyvádějí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černobílá komedie s měkkým drsoněm a drsným měkkoněm v režii paka Oedekerka. Hlášky velmi podařený, dávka patosu s "loztomilými" dětičkami černého otce roku, toho času pazdráta ze zoufalství, sice zbytečná, ale snesitelná a mírně nepotěšila jen závěrečná mainstreamová brzda s nefalšovaným happyendem. Ups, to byl spoiler. Vlastně, co to plácám, KURVA, to byl spoiler! Vulgární vložka úspěšně vložena a zpět k filmu. Sklouznout se na horské dráze odvážnějších rozuzlení, třebas i s kapkou černého humoru, solil bych jasných pět. Ale i tak solidní čtverec. Filmová Výzva 2015 od tatanapope ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Během scény pronásledování Rig (John C. McGinley) hodí cigaretu z okna do SUV. Stejná cigareta se přesto objevuje hned v dalším záběru. (Borrtex)
  • Režisér Steve Oedekerk ztvárnil postavu hlídače Baxtera, a to téměř beze slov, zato však s úžasnou taneční kreací. (Roman.Ticka)
  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)

Reklama

Reklama