Reklama

Reklama

Phil Weston je průměrný chlap, který se celý život musí potýkat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem. Už od dětství ho otec neustále zesměšňuje a ponižuje. Phil také zklamal otcovo očekávání, protože se nestal sportovní hvězdou. Když Phil dospěl, chtěl otci představit svou nastávající ženu, on ho opět předběhl a oznámil mu, že se bude ženit. Tentýž den, kdy se Philovi narodil syn Sam, se jeho otci narodil také chlapec, kterému dal jméno Bucky. Setkání synů na fotbalovém hřišti zažehne jejich dlouholetý spor, který se rozhoří naplno. Phil se rozhodne, že začne trénovat družstvo malých chlapců. Sice jsou v tabulce poslední, jeho cílem je dovést tým do finále a porazit svěřence jeho otce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Jasmín 

všechny recenze uživatele

Jasný odpad .... jen že tam snad byl ten soccer, tak tu jednu hvězdu ... Vůbec jsem se nezasmál, postavy rodičů jsou pouze slabošský tajtrlíci nastavený něčím "zajímavým" (tady dvouma lesbičkami), hlavní postava Phila je naprosto trapná a to s tím kafem je pouze stupidita na entou ... pomalu mi začínají docházet slušné urážky téhle slaboduché břečky, takže končím. Ne, ne, ne a nedoporučuji!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Will "Mourinho" Ferrell Raising.. Spíše civilnější výkon od komika se zvláštní obsesí v podobě vystavování svého do půl pasu svlečeného, ne zrovna dvakrát vysportovaného těla s ochlupením jezevce po zimním spánku a proti němu jeho věčně kritický otec R.Duvall, jenž vyměnil ranní vůni napalmu za tu čerstvě posekaného zeleného pažitu. Komedie držící se zavedených klišé, kterou pokud doma standardně používáte výroky typu "sráči", nebo "zlámejte jim klíční kosti" můžete klidně považovat i za rodinnou. ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, kde niektoré scény sa míňajú komediálnym účinkom a pripadajú mi chaoticky. Taktiež aj forma rozprávania príbehu je veľmi televízna a videnie európskeho futbalu (aj keď odohrávajúca sa medzi deťmi) americkými očami tu skôr slúžilo len ako prostredie na vytvorenie už spomínaných nevydarených či vydarených gagov. O to viac ma prekvapuje účasť áčkových hercov, či už momentálne "in" komika Willa Ferrella alebo charizmatického filmového veterána Roberta Duvalla. Bez nich by táto nevýrazná komédia patriaca skôr pred televízne obrazovky na nedeľné upršané popoludnia bola sotva priemerná. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie, aneb všechno nakonec dobře dopadne a všichni se máme moc rádi. Vše je zasazené na zelený pažit, což se mi líbí. Will Ferrell nám ukázal, že se umí neskutečně rozjet a udával šílené tempo celého filmu, který celou dobu míří k předurčenému happyendu. Děti nejrůznějšího vzhledu a charakteru tomu dodali patřičnou jiskru. Mně se to celkem líbilo. * * * ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ferrell je skutečně výborný komik,ale jeho čich na dobré filmy je neuvěřitelně špatný.Bez diskuzí,tetno film by bez něj byl neskutečnou limonádou pro děti.Naštěstí jeho osoba a komičnost je natolik výjimečná,že celý film pozvedává a dodává mu alespoň špetku důstojnosti.Jinak jde o neskutečnou moralitku,narvanou až po okraj banálními scénami a ještě banálnějšími promluvami.Sem tam se objeví nějaká perlička(a to samozřejmě vždy jen při scénach ve kterých "řádí" Ferrrell),která vyloudí úsměv na divákově tváři,ale celkově jde fakt o slaboučkou komedii pro dětska.Velmi slabé 3*!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Dieťa, ktoré napadne Willa Ferrella počas posledného zápasu, má na drese meno Apatow. Takto sa volá Judd Apatow, výkonný producent filmu a Ferrellov častý spolupracovník. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Phil Weston (Will Ferrell) svolává svůj tým po sázce se svým otcem, přibíhá brankář, který si sedá. Poté následuje záběr na Phil a poté opět na brankáře, který si opět sedá. (MajkVazovsky)
  • Dieťa na začiatku filmu, ktoré má predstavovať mladého Willa Ferrella, je v skutočnosti dievčatko. (ladko)

Reklama

Reklama