foto

David White

  • nar. 4.4.1916
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 27.11.1990 (74 let)
    North Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mergers & Acquisitions
1985 Brewsterovy milióny
Rychle vpřed
This Wife for Hire (TV film)
1977 Happy Hooker Goes to Washington, The
1976 Twin Detectives (TV film)
1973 Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
1972 Snowball Express
1970 The Red, White, and Black
1965 Lollipop Cover, The
1962 Madison Avenue
1961 The Great Impostor
The Lawbreakers - a.z.
1960 Byt
Sunrise at Campobello
1958 The Goddess
1957 Sladká vůně úspěchu
1953 Lincoln's Little Correspondent (TV film)

TV seriály

1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1974 Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Sing the Body Electric (S03E35)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Harbormaster (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years

Režijní filmografie

TV seriály

1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace