foto

Stefan Arngrim

  • nar. 23.12.1955 (61 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2010 A-Team
Betonové propasti (TV film)
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
2008 Whispers and Lies (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Unnatural & Accidental
2005 Dlouhý víkend
Mlha
2004 Final Cut
Life, The (TV film)
Zeměmoří (TV film)
1998 Bastard
1995 Zemřít pro někoho
Zvláštní dny
1985 Orkly Kid, The
1982 Třída roku 1984
1981 Nebojácní
1980 Getting Wasted
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
1967 Cesta na západ

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2011 The Killing (TV seriál)
What You Have Left (S01E06)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
Na druhé straně 2 (S02E23)
Lovci duchů (TV seriál)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
2009 Caprica (TV seriál)
V (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
Nový den ve starém městě (S02E01)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
Goodbye Charlie (S02E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1992 Highlander (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2001 Beaver Trilogy, The - a.z.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace