foto

Gerald S. O'Loughlin

  • nar. 23.12.1921
    New York City, New York, USA
  • zem. 31.7.2015 (93 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ultimátum
1998 The Secret Kingdom
1996 Zločin století (TV film)
1992 V náruči vraha (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
Quicksilver
1985 Brothers-in-Law (TV film)
1984 V žáru velkoměsta
Zločiny z vášně
1983 Dusty (TV film)
1982 Frances
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Detour to Terror (TV film)
Pleasure Palace (TV film)
Wilson's Reward (TV film)
1979 Women in White (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 Murder at the World Series (TV film)
Something for Joey (TV film)
Ultimátum
1972 Valachiho svědectví
1971 Desperate Characters
Síť
1969 D.A.: Murder One (TV film)
Riot
1968 Polární stanice Zebra
1967 Chladnokrevně
1966 A Man Called Adam
Krásné šílenství
1964 Ensign Pulver
1958 Cop Hater
1957 A Hatful of Rain
1956 Lovers and Lollipops

TV seriály

2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vanishing Acts (S05E19)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Bridges to Cross (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1984 Cover Up (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Senzační zpráva (S11E06)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Family (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace