foto

Miles Jupp

  • nar. 8.9.1979 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Journey's End
2016 Grimsby
ChickLit
Waterboys
2014 Klub výtržníků
Last Sparks of Sundown, The
Památkáři
Rosewater
2013 Král ze Soho
2011 Johnny English se vrací
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Sherlock Holmes
2008 Je tady někdo?
She Stoops to Conquer (TV film)
2007 Harry Potter a Fénixův řád
Iluze lásky
Wedding Belles (TV film)

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
Watership Down (TV seriál)
2014 Josh (TV seriál)
2013 Man Down (TV seriál)
2012 A Young Doctor's Notebook (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Špion (TV seriál)
2010 Lip Service (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
2009 Campus (TV seriál)
Gary Tank Commander (TV seriál)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Time Shift (TV seriál)

TV pořady

2017 Frankie Boyle's New World Order (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2013 Was It Something I Said? (TV pořad)
2012 Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
Just a Minute (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace