foto

Michael Greene

  • nar. 4.11.1933 (85 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Permanent
2001 Commitments (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
1999 Nice Guys Sleep Alone
Soft Toilet Seats
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Ivory Tower
Winchell (TV film)
1996 My Son Is Innocent (TV film)
1995 Beyond the Edge
Poslední muž
1994 Duel v poušti
Soudkyně v pokušení
1993 Dobrodružství létající okurky
Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
Semtex Blues
1992 In the Heat of Passion
Kouzelná bublina
1991 For the Boys
Hra o dámu
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Palomino (TV film)
Rubin a Ed
Taková normální láska
Zkázonosná Eva
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Horká vlna (TV film)
Pán much
1989 Zabij mě opět
1988 Johnny, buď hodný
Moon Over Parador
Noc předtím
Návrat vražedných rajčat
1987 Baterie nejsou v ceně
Cameo by Night (TV film)
Feťáci
L.B.J.: První léta (TV film)
Pohled do bělma
Psanci
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Intimate Encounters (TV film)
Somrák z Beverly Hills
Vítej mých 18
1985 Basic Training
Jiný život
Means and Ends
Ztraceni v Americe
Žít a zemřít v L. A.
1984 Moskva na Hudsonu
1983 Smorgasbord
1982 Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Americana
Smokey Bites the Dust
1980 Horalové
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Nepřítel lidu
1977 Great Gundown, The
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
1974 Kalifornský holport
1973 Clones, The
Harrad Experiment, The
1972 Zahraj to znovu, Same
1971 The Last Movie
1969 Naked Angels
1963 Mickey and the Contessa (TV film)
Spencerova hora
1962 This Is Not a Test

TV seriály

1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Pros and Cons (S01E03)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace