foto

Keong Sim

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 American
2014 Unstrung (TV film)
2013 Inventing Adam
Pád Bílého domu
2012 Watching TV with the Red Chinese
2010 Poslední vládce větru
2009 The Flying Scissors

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Tough Titmouse (S02E04)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Trust Fall (E04)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Nic není tak jasné, jak se na první pohled zdá (E09)
Pravda či následky (E08)
další epizody (10)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Breaking Points (S02E18)
Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
2011 The Protector (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Peggy Goes to Branson (S02E18)
Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
Poprvé (S03E05)
Asijská pětka (S03E03)
Chirurgové (TV seriál)
Srdce v krabici (S08E08)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Twat (S02E04)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Evil Breeds (S14E18)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace