foto

Keong Sim

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breaking News In Yuba County
Hillbilly Elegy
2019 Slunce je také hvězda
2018 American
2014 Unstrung (TV film)
2013 Inventing Adam
Pád Bílého domu
2012 Watching TV with the Red Chinese
2010 Poslední vládce větru
2009 The Flying Scissors

TV seriály

2020 Smrt nás spojí (TV seriál)
Co s námi bude dál (S02E10)
Nemáš ani tušení (S02E07)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Namasté (S05E04)
2019 Smrt nás spojí (TV seriál)
Musíš jít (S01E10)
Můj bože (S01E06)
Musím pryč (S01E05)
další epizody (5)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Tough Titmouse (S02E04)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Trust Fall (E04)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Nic není tak jasné, jak se na první pohled zdá (E09)
Pravda či následky (E08)
další epizody (10)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Bod zlomu (S02E18)
Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
2011 The Protector (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Peggy jede na výlet (S02E18)
Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
Poprvé (S03E05)
Asijská pětka (S03E03)
Chirurgové (TV seriál)
Srdce v krabici (S08E08)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Twat (S02E04)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Evil Breeds (S14E18)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky