foto

Kevin Connolly

  • nar. 5.3.1974 (45 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nadějný 35-ti letý herec se narodil na Long Islandu do neherecké rodiny. Před televizní kamerou poprvé stanul ve věku 6-ti let a jeho filmová kariéra odstartovala roku 1990, kdy se objevil ve filmu ROCKY V. O tři roky později dostává příležitost v rodinné komedii BURANI Z BEVERLY HILLS a po dalších dvou letech si zahraje v komedii ANGUS. i nadále se objevuje v televizních filmech a seriálech.

V roce 2001 dostává příležitost hrát ve filmu DON'S PLUM BAR po boku Leonada Di Capria a Tobeyho Maguira. Rok 2002 přinesl Kevinovi hned dvě výraznější role a to po boku Denzela Washingtona v dramatech PŘÍBĚH ANTWONA FISCHERA a JOHN Q.

Role v lovestory ZÁPISNÍK JEDNÉ LÁSKY z roku 2004 je dalším posunem v jeho filmové kariéře a ve stejném roce zaznamenává úspěch v televizním seriálu VINCENTŮV SVĚT. Jeho zatím posledním filmovým počinem je role Conora v romantické komedii AŽ TAK MOC TĚ NEŽERE, která právě běží v kinech.

Kevin je obrovským fanouškem týmu New York Island. V roce 2007 byl časopisem People vyhlášen jako jeden z nejžádanějších svobodných mládenců.

Petra "blazenka" Š.

Herecká filmografie

Filmy

2016 City of Sin
2015 Fantasy Life (TV film)
Vincentův svět
2014 Na dosah
2012 Hotel Noir
2010 Secretariat
2009 Až tak moc tě nežere
Beyond All Boundaries
2005 Check Up, The
2004 Zápisník jedné lásky
2002 Devious Beings
John Q.
Příběh Antwona Fishera
2001 Don's Plum Bar
Drum Solo
Sam's Circus (TV film)
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Tyrone
1997 Kolize
1995 Angus
1994 Kids Killing Kids (TV film)
1993 Burani z Beverly Hills
1992 Alan & Naomi
1990 Rocky V

TV seriály

2019 The Oath (TV seriál)
Revenge (S02E01)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
Neříkej to (E10)
Poslední zápas (E09)
Zdrcující síla paradoxu (E08)
další epizody (5)
2015 Barely Famous (TV seriál)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Surprises (E13)
The Imposter (E12)
The Lost and Hound (E11)
další epizody (13)
2011 Vincentův svět (TV seriál)
Konec (S08E08)
Na poslední chvíli (S08E07)
Velký třesk (S08E06)
další epizody (8)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
další epizody (10)
2009 Crafty (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Stačí trochu dát (S06E12)
Vyděšený k smrti (S06E11)
Zmobilován zaživa (S06E10)
další epizody (12)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Návrat na Queens Boulevard (S05E12)
Hra s ohněm (S05E11)
Den Setha Greena (S05E10)
další epizody (12)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)
Potíže se sněhem (S04E10)
další epizody (20)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Ari (S03E12)
A co Bob? (S03E11)
Chci se nechat uspat (S03E10)
další epizody (12)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
další epizody (14)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
New York (S01E08)
Scéna (S01E07)
Ranař a pláž (S01E06)
další epizody (8)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
1992 Great Scott! (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs
2011 Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage (TV film)
2010 Teenage Paparazzo

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Gotti
2016 Dear Eleanor
2015 Wright Girls, The
2007 Gardener of Eden
2003 Whatever We Do

TV seriály

2018 Podfu(c)k (TV seriál)
Diamonds Ain't Forever (S02E08)
Heavy Wears the Crown (S02E07)
Bomba (S02E06)
2012 The Unknown (TV seriál)
2011 Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 The Game feat. Ne-Yo - Camera Phone (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace