foto

Tory Kittles

  • nar. 2.8.1975 (43 let)
    Lawtey, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragged Across Concrete
2017 Lawman
2015 Bessie (TV film)
Man Down
2014 American Heist
2013 Pád Bílého domu
2012 Kill Hole, The
Ocelové magnólie (TV film)
The Sapphires
2010 Chameleon
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Ve službách války
2007 Next
2005 Little Athens
Zbohatni nebo chcípni
Špína
2004 Paparazzi
Predátor z hlubin (TV film)
Ring volný
2003 Nejhledanější v Malibu
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Telefonní budka
2001 Bojovníci (TV film)
2000 Tábor tygrů

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (10)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
The Garden of Beasts (S02E10)
další epizody (10)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From the Cold (S01E08)
další epizody (10)
The Catch (TV seriál)
The Benefactor (S01E06)
Good Girls Revolt (TV seriál)
The Year-Ender (E05)
2014 Intruders (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
Strašidelné domy (S01E06)
další epizody (8)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zákon a nepořádek (S10E18)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 1 (S04E13)
Hands (S04E10)
Kiss (S04E09)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
A co teď? (S03E01)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Válka gangů (S02E12)
Munice (S02E10)
Přestřelka (S02E02)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Semeno (S01E02)
další epizody (4)
2007 Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Pšt (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace