foto

Magali Guidasci

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Nina
2014 7500
OUTsideři
2013 Tísňová linka
2010 Parchanti
2009 Zombieland
Čekání na zázrak
2008 Jumper
2004 Princ a já
Vetřelec vs. Predátor
2002 Tělo na tělo
1999 Wing Commander
1998 Armageddon
1997 Double Team
1995 23:58
1994 Leon
1991 Mimo život
1988 Magická hlubina
1986 Kamikaze

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
další epizody (13)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Pochodně a vidle (E02)
Vše, co jsme po sobě zanechali (E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (13)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
další epizody (13)
2014 Dominion (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Podzemka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky