foto

Daniel Tuite

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Carmilla
2017 Mumie
The Children Act
2015 Popelka
2013 Uzavřený kruh
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2008 Já a Orson Welles
Lekce 21
2005 Bloodlines (TV film)
2003 Co ta holka chce

TV seriály

2018 The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (4)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Děti těch druhých (S07E06)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2002 White Teeth (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Only Connect (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace