foto

Jordan Bridges

  • nar. 13.11.1973 (44 let)
    okres Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Den of Thieves
2017 Christmas at Holly Lodge (TV film)
2016 Xing
2013 Phantom
Rushlights
2012 Five Hours South
2011 Zásnuby o prázdninách (TV film)
2010 Assisting Venus
2009 Na křídlech lásky (TV film)
Tam, kde je láska (TV film)
2007 Proti proudu
2005 Rodina podle plánu (TV film)
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2003 Úsměv Mony Lisy
2002 Nové šaty
2001 Šílenci na táboře
2000 Frekvence
Wall to Wall Records (TV film)
1999 Macbeth in Manhattan
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Šílená jízda
1998 Obhájci: Nenávist (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1996 Milovaný cizinec (TV film)
1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1986 The Thanksgiving Promise (TV film)
1982 Kid from Nowhere, The (TV film)

TV seriály

2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tuková bomba (S07E07)
Duchové se mstí (S07E06)
Stín pochybnosti (S07E05)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Starý známý (S01E01)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Život po životě (S01E10)
2008 Life in General (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace