foto

Ingrid Ištóková

  • nar. 16.10.1963 (56 let)
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
Slovensko 2.0
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
1999 Šialený pocit viny
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Len treba chcieť
1995 Mikuláš Mráz
1994 Diagnóza: vajíčko (TV film)
Veľká Kata a jej brat (TV film)
1992 Papierový drak (TV film)
1991 Konto (TV film)
Skús ma objať (TV film)
1990 Jacobowski a plukovník (TV film)
Rodina (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Len kosti práchnivé (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Mercadet (TV film)
Postoj
Sukňa lenže zelená (TV film)
1986 Chlapec do náručia (TV film)
1985 Ozveny (TV film)
1984 Lásky dar (TV film)
Priatelia hier a zábav (TV film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Kde je kráľ? (E06)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Fara 2 (TV seriál)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Manžel spí s dcérou (S01E08)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Únos (S01E08)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Divadelní záznam

1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky