foto

Joseph V. Perry

  • nar. 13.2.1931
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 23.2.2000 (69 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1993 Doorways (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
Žhavé výstřely 2
1990 Bláznivý exorcista
1989 Freeway Maniac
Karate Kid 3
Čarodějové zakletého království
1988 Vibrace
1987 Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1981 Longshot
1977 Domino
1975 A kdo ji zabije teď?
1974 Heat Wave! (TV film)
Herbie a stará dáma
Panic on the 5:22 (TV film)
1973 Shirts/Skins (TV film)
1972 Fireball Forward (TV film)
Stand Up and Be Counted
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1969 The Love God?
1968 A Lovely Way to Die
Don't Just Stand There!
Fade-In (TV film)
1965 Největší příběh všech dob
1964 To Trap a Spy
1958 Kolt pro leváka

TV seriály

1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Nose Job (S03E09)
1990 Alf (TV seriál)
Legrace je vážná věc (S04E14)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Jemná práce (S02E13)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Hello, Larry (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fish (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Spodky (S01E19)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Children of Spider County (S01E21)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Galaxy Being (S01E01)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Gift (S03E32)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare as a Child (S01E29)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace