foto

Nesdon Booth

  • nar. 1.9.1918
    Baker, Oregon, USA
  • zem. 25.3.1964 (45 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Největší příběh všech dob
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
Dolarová manželství
1963 Vlastní žena se nekritizuje
1962 Jumbo Billyho Rose
Walk on the Wild Side
1961 Ada
Claudelle Inglish
Gun Street
Křivák
1960 Bells Are Ringing
Let No Man Write My Epitaph
The Rise and Fall of Legs Diamond
The Wackiest Ship in the Army
1959 Rio Bravo
The Big Circus
The FBI Story
Yellowstone Kelly
1958 Cattle Empire
Damn Yankees!
Escape From Red Rock
Sing, Boy, Sing
Space Master X-7
Too Much, Too Soon
1957 Funny Face
Mister Cory
Raintree County
Reform School Girl
The Brothers Rico
The Shadow on the Window
1956 Santiago
The Price of Fear
These Wilder Years
Three Bad Sisters
1955 I Died a Thousand Times
I'll Cry Tomorrow
Pete Kelly's Blues
1954 Black Widow
Executive Suite
Rogue Cop
1953 49th Man, The
I Love Melvin
The Glass Wall
1952 Sally and Saint Anne
The Girl in White
1949 City Across the River

TV seriály

1964 Destry (TV seriál)
1963 Redigo (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Prime Mover (S02E21)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Escape Clause (S01E06)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace