foto

Nancy Stephens

  • nar. 2.7.1949 (69 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Halloween: Zmrtvýchvstání - a.z.
Time for Dancing, A
1998 Halloween: H20
1994 Šampióni 2
1993 Barbaři za branou (TV film)
Empty Cradle (TV film)
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Rusové
1984 Dovolená snů
1981 Halloween 2
Útěk z New Yorku
1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
1978 Battered (TV film)
Halloween
1977 Panic in Echo Park (TV film)
1973 Magician, The (TV film)

TV seriály

2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pohřbené radosti (S03E02)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Řeč těla (S01E14)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1998 Unmasking the Horror

TV pořady

2010 Halloween: The Inside Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace