foto

Chris Fisher

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Meeting Evil
2011 Street Kings 2: Město aut
2009 Samantha Darko
2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
2005 Špína
2002 Nightstalker

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
The Wrath of the Time Bees (S05E02)
Do Something Crazy (S05E01)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 Runaways (TV seriál)
Radio On (S02E02)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
Heroes and Morons (S03E02)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
2017 Inhumans (TV seriál)
Divide and Conquer (E03)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Plan B (S02E07)
Hotel Spa Potions (S02E02)
další epizody (4)
2016 Supergirl (TV seriál)
Manhunter (S01E17)
Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Číslo 6 741 (S05E04)
Otázka důvěry (S05E02)
další epizody (4)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Karma (S04E17)
Jestli-pak-jinak (S04E11)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Bratrstvo (S04E04)
Loděnka (S04E02)
Umělá inteligence (S03E23)
další epizody (4)
2013 The Bridge (TV seriál)
Destino (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Propustka (S03E01)
Stav nouze (S02E20)
další epizody (5)
Skladiště 13 (TV seriál)
Všechen čas světa (S04E19)
Otázka významu (S04E17)
Líbej mě, navždy (S04E13)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Vlk samotář a mládě (S01E14)
Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Střepy (S04E06)
Nová naděje (S04E01)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hlava (S01E14)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyřicáté patro (S03E08)
Videohra (S03E06)
Napříč časem (S03E05)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E12)
Skladiště 13 (TV seriál)
Upgrade (S02E05)
Transplantační jednotka (TV seriál)
A Roll of the Dice (E10)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
Odložené případy (TV seriál)
Poslední autokino (S07E18)
Proměna (S07E14)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Přistání po dvaceti letech (S03E14)
Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
What's Left Behind (E15)
Odložené případy (TV seriál)
Děvče z magazínu (S06E09)
Autosalon (S06E06)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Za svitu měsíce (TV seriál)
The Ringer (E07)
Odložené případy (TV seriál)
Ďábelská hudba (S05E04)
Sen o dolarech (S04E18)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
2002 Kletba
Nightstalker

TV seriály

2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Stíny (S03E09)
Čtyřicáté patro (S03E08)
Čas minulý (S03E07)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Meeting Evil
2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
2005 Špína
2002 Kletba
Nightstalker

TV seriály

2008 Uklízeč (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 6-Headed Shark Attack (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky