Reklama

Reklama

Osm účastníků víkendového programu pro páry ve vztahové krizi si dozajista myslelo, že strávením společného víkendu na odlehlém, opuštěném ostrově dodají svým skomírajícím láskám potřebné nové impulzy. Místo toho však dosáhnou nového dna – a to se nachází hlouběji, než by kdokoliv z nich čekal. Nejen, že celý program je nyní v samostatné režii drsňáckého survivalisty Williama (Brandon Auret), který se se svou životní i pracovní partnerkou paradoxně sám rozešel; ale co hůř – vody okolo ostrova brázdí děsivý výtvor vojenských experimentů, monstrózní šestihlavá žraločí zrůda, před kterou nelze uniknout dokonce ani na pevnou zem! (Israha)

(více)

Recenze (18)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Či už séria Sharknado alebo niekoľkohlavé žraloky pravdepodobne svojich fanúšikov majú a toto pokračovanie malo ako tak prijateľné herecké výkony a zároveň nechcem, aby sa z hodnotenia odpad v mojom prípade stála samozrejmosť, tak to bude za jednu hviezdičku. Hlavne preto, že pobavil spôsob pohybu žraloka po súši a ako tak zaujal aj príbeh. Síce si tvorcovia nemohli odpustiť pohľady bielej mice na statného čierneho kocúra, ale liberálny fašisti majú peňazí požehnane. Moci už podstatne menej. Pár humorných momentov sa nájde, ale inak strata času. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Šestihlavá žralok-hydra, co chodí po zemi jako pavouk za použití čtyř hlav a sama si odkousne zabitou hlavu, aby ji mohla zregenerovat? Nádherně ujeté, to já rád, tady se Asylum zase příkladně utrhli ze řetězu. Jen je trochu škoda, že ta sebeparodie a až bláznivě komediální prvky nevyplňují ve větší koncentraci také první půlku stopáže. Kdyby Brandon Auret méně vzlykal a tesknil po bejvalce, a více odsekával žraločí hlavy, bavili bychom se všichni o něco více...a stejně tak bychom se bavili více, kdyby se začátek věnoval více žralokovi a jeho alotriím, a méně hloupé outdoorové terapii pro páry. Jako jo, jsou tu kozaté holky v upnutých neoprénech a místy to je až lahůdkově sebeironické (vedoucí terapie je sám po rozchodu a podaří se mu akorát tak jeden ze vztahů definitivně rozbít, a zbylé nechat sežrat), ale tady nebylo na co čekat, tohle měla být zběsilá brakoidní palba hned ze začátku. Proto jen tři hvězdy...byť za druhou půlku bych s radostí dal plnotučných odpadových pět (included asi nejvtipnější scéna zabití žralokem v historii sharksploitation filmů). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Koichi Petetsky je zřejmě velkým fandou žraločích filmů a tak si během svého pobytu na pracáku řekl, že by nebylo špatné si najít fleka u společnosti Asylum. Skoukl pár filmů, sesmolil během roku 2018 dva scénáře a vzniklo z toho duo výstavních céčkových braků. Poté co jsem měl tu čest vidět dvou, tří a pětihlavé žraloky jsem si tedy nedělal žádné velké iluze, že by se snad tato série mohla posunout někam dále, tedy až na počet hlav samotného žraloka. Ten zde připomíná už spíše jakousi hvězdici se žraločí hlavou a ploutví, která je v podání digitálních efektů místy opravdu otřesná. Navíc jsem si musel protřít oči, jestli dobře vidím a to ve chvíli, kdy se tento predátor objevil na souši a používal své čtyři hlavy jako nohy. Asylum však už nemá moc čím překvapit, jen chorými mozky svých režisérů a scénáristů. Nicméně někomu to možná přijde zábavné a správně ujeté. Přesto všechno se však tenhle zmutovaný ozubený patos stal tím nejlepším, co nám tato ubohost nabídla. Mnohem větší katastrofou se totiž ukázaly býti charakteristiky jednotlivých postav. Popravdě se ani nedivím, že tyhle čtyři páry měli nějakou krizi, protože větší přehlídku blbců a krav jsem už dlouho neviděl. Občas sice utrousili nějakou tu zajímavou hlášku, nebo došlo i na nějaké to filmové přirovnání, ale v součtu jsem tomu žralokovi fandil, aby je všechny do jednoho sežral a to co nejdříve. ()

Erutan_Revol 

všechny recenze uživatele

Z pomalého úvodu by člověk mohl získat dojem, že to nakonec nebude až tak hrozně špatné, jak dopředu očekával a že to nakonec bude jenom nudný film bez tempa. To se změní, když žralok (tedy CGI model z malování, kterého bych možná vytvořil lépe já bez jakékoliv znalosti počítačové grafiky) začne v absurním tempu v nesmyslných situacích vraždit. Naprostý vrchol toho je klišé, kdy žralok vraždí celé páry, těsně potom, co se usmíří. Díry v ději typu blížící se bouře, která má zatopit celý ostrov a následně je po zbytek filmu krásné počasí ani nekomentuji Epická hudba a hrdinské monology postav tomu nasazují korunu a tak to skoro vypadá, že se film chce brát vážně. Zabraňuje tomu naštěstí naprosto očividná nereálnost scén s útokem žraloka a to hned v úvodní scéně, Člověk tak s klidným svědomím ví, že sleduje něco, o čem si jsou autoři dobře vědomí, že slouží jen jako zábava pro zhulené. S klidem tedy můžu zařadit film někam na úroveň Žraločího tornáda. 4/10 ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Ak sa nemýlim, už štvté pokračovanie série N-headed shark attack. Po 2-headed a 3-headed a 5-headed, tu máme rovno 6-headed žraloka, a ten je vtipnejší ako kedykoľvek predtým. Uznávam, že Asylum kúpilo asi lepšie kamery a v niektorých záberoch je vidieť, že aj efekty sú o trošičku lepšie ako to bolo v rokoch 2010 a skoršie. No vyrenderovať 6 hlavého žraloka, ktorý používa 4 hlavy ako nohy, sa akosi nepodarilo. Bolo vidieť, že software, nezvládal stanovenú "fyziku" a textúry pobehovali kde chceli. Takýchto chýb tu bolo plno. Niektoré scénky, ktoré sa "herecky" nepodarili proste autori spomalili. Slow motion to však nezachránilo. Akoby to nakrútili za tri dni a ostatné dorábali a lepili v post-produkcii. Dávam síce odpad! ale pobavilo ma to. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama