foto

Howard Burden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Jako horký brambor
2010 Excluded (TV film)
2007 Létající zabiják
2006 Síla úderu
Viva Blackpool (TV film)
2005 Ambition
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Zoubek
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2001 Válečná nevěsta
2000 A Christmas Carol (TV film)
1999 Trial by Fire (TV film)
Všichni královi vojáci (TV film)
1997 Dohazovač
1996 Strašidlo cantervilleské (TV film)
1994 Nakupování
1993 Mladí Američané

TV seriály

2020 Mladý Wallander (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Červený trpaslík (TV seriál)
The Promised Land (S13E01)
2019 Dad's Army: The Lost Episodes (TV seriál)
Under Fire (E03)
A Stripe for Frazer (E02)
The Loneliness of the Long Distance Walker (E01)
Válka světů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Worzel Gummidge (TV seriál)
2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (6)
Červený trpaslík (TV seriál)
Skokan (S12E06)
M-Corp (S12E05)
Robokracie (S12E04)
další epizody (6)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Červený trpaslík (TV seriál)
Džin z lahve (S11E06)
Kryze (S11E05)
Důstojník Rimmer (S11E04)
další epizody (6)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Upírka (E08)
další epizody (10)
2012 Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Noční můra ve stříbrné (S07E13)
Šarlatový děs (S07E12)
další epizody (14)
Červený trpaslík (TV seriál)
Milý Dave (S10E05)
Zapletení (S10E04)
Citróny (S10E03)
další epizody (5)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Červený trpaslík (TV seriál)
Zpátky na Zemi, část třetí (S09E03)
Zpátky na Zemi, část druhá (S09E02)
Zpátky na Zemi, část první (S09E01)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Jenom sympaťáci... (S08E08)
Pete (2. část) (S08E07)
Pete (1. část) (S08E06)
další epizody (8)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1997 Červený trpaslík (TV seriál)
Nanarchie (S07E08)
Epidém (S07E07)
Žádná legrace (S07E06)
další epizody (8)
1995 McCallum (TV seriál)
1993 Červený trpaslík (TV seriál)
Mimo realitu (S06E06)
Rimmerosvět (S06E05)
Polymorf II - Emocuc (S06E04)
další epizody (6)
1992 Červený trpaslík (TV seriál)
Návrat do reality (S05E06)
Démoni a andělé (S05E05)
Karanténa (S05E04)
další epizody (6)
1991 Červený trpaslík (TV seriál)
Roztavení (S04E06)
Jiná dimenze (S04E05)
Bílá díra (S04E04)
další epizody (6)
1989 Červený trpaslík (TV seriál)
Poslední den (S03E06)
Fotostroj času (S03E05)
Výměna těl (S03E04)
další epizody (6)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

TV pořady

1998 Can't Smeg Won't Smeg (TV pořad)
Universe Challenge (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Červený trpaslík (TV seriál)
Nachystejte květináče (S07E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky