foto

Matt Roe

  • nar. 1.1.1952
    New York City, New York, USA
  • zem. 9.10.1953 (1 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppet Master: Blitzkrieg Massacre - a.z.
2003 Jak to dělaj kluci
2000 Night All Day
1997 Černý škorpion II
1995 Černý škorpion (TV film)
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Improper Conduct
Pětiboj
Sexual Malice
1993 Hříchy noci
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
1991 Nenarozený
Neónová říše (TV film)
Poslední výzva
1990 Dětská hra 2
Moje modré nebe
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Final Days, The (TV film)
Love and Betrayal (TV film)
Mistr loutkář
1988 Double Revenge

TV seriály

2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Return to Nantucket: Part 1 (S01E03)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kdy tě zas uvidím (S01E17)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Lukas
1996 Irresistible Impulse (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace