foto

Petra Hobzová

  • nar. 2.8.1972 (48 let)
    České Budějovice, Československo

Kontakt

  • Divadlo Na Vinohradech
    Náměstí Míru 7
    120 00
    Praha 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatá rybka (studentský film)
2016 V jiném stavu
2011 Náplast (studentský film)
1997 Ptačí král (TV film)

TV seriály

2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Velikonoční zázrak (S01E68)
Táta bez sukní (S01E48)
Bez brýlí se brýle špatně hledají (S01E46)
další epizody (4)
Modrý kód (TV seriál)
Takový pěkný virálek (S04E33)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S03E19)
Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)
Případ starosta (S02E04)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Eliška ráda divočinu (S02E30)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Jesle (E04)
2007 Horákovi (TV seriál)
Akt pomsty (S02E08)
2004 Redakce (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Brouk v hlavě (divadelní záznam)