foto

Peter Murnik

  • nar. 14.12.1965 (53 let)
    Concord, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Burning Dog
2016 Lucifer
Suburban Cowboy
2012 Reportér
2011 Fotbalová chůva
Transformers 3
2006 Mladí, nezadaní & naštvaní
1999 Hungry Bachelors Club, The
1998 Armageddon
Povodeň
1997 Party Crashers, The
Zátaras (TV film)
1996 Eikó no kjóki
Poslední večírek
Věznice Andersonville (TV film)
1995 Phoenix
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Golden Gate
Proti zdi (TV film)
1993 Ročník 61 (TV film)
1991 Hlava rodiny
Implantáty
Pastime
1990 Disturbed
Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1989 Thunderboat Row (TV film)

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
The Mist (TV seriál)
The Waiting Room (E05)
Pilot (E01)
2013 Granite Flats (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Solid Citizens (E05)
Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
Coalition (S03E12)
Loose Ends (S03E09)
When the Guns Come Out (S03E06)
další epizody (4)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Brother's Keeper (S02E09)
další epizody (7)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Věčná spása (S06E19)
1999 JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Urážlivé výroky (S05E09)
Válka zrcadel (S04E21)
další epizody (4)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Dvojník (S03E20)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Havárie (S03E09)
Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Chameleon (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Trip: Part 1 (S04E01)
1990 The Outsiders (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace