foto

John Refoua

  • nar. 20.8.1960 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Transformers: Poslední rytíř
2016 Sedm statečných
2015 Bojovník
2014 Equalizer
2013 Našrot
Pád Bílého domu
2009 Avatar
2007 Policajti z Rena
Skóruj!
2004 L.A. Twister
1999 Soft Toilet Seats

TV seriály

2015 The Whispers (TV seriál)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Dům na pláži (S03E23)
Vražedné rande (S03E20)
Letadlo plné peněz (S03E17)
další epizody (4)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Vlna zločinu (S03E07)
Nezákonně (S03E05)
další epizody (4)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1995 Extreme (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2003 Tajemství Titaniku 3D

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Invisible Art/Visible Artists

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace