Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která se občas až příliš snaží udělat humor z ničeho, jindy je zase příjemně nekorektní. Hlavní hrdina není vyloženě sympatický, svou úlohu přesto zvládá, stejně jako Christopher Walken jako hlavní záporák (ačkoliv si zde svou roli nevychutnává ani zdaleka tak jako např. v Hairspray), na Maggie Q je naopak radost pohledět. Průměrná zábava, která (ne)urazí a možná si po ní oblíbíte ping pong. Což je na takový film celkem dost. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Zoufalost nad zoufalost!!!..takovou sračku jsem si o Vánocích neměl pouštět!!!..ta jedna hvězdička je jen za to, že existujou ještě víc nekoukatelné filmy.....teda aspoň doufám!!!..a za to, že hlavní zápletka je velice originální a v rukou jiného režiséra by nemusela dopadnout špatně!!!...vzpomeňme si na Vybíjenou:)!!...já miluju šílené filmy, ale tenhle je brutálně nudnej a ani těch pár podařených scén s ping pongem mě nedonutí smýšlet lépe!!..už nikdy nebudu film hodnotit podle jednotlivých scén, ale pouze jen jako celek!! Tady je všechno naprosto trapný a nevtipný, přísahám, že ani jednou jsem se nezasmál!!!:(..hlavní hrdina vypadá jako prase s trvalou, každou chvíli jsem čekal kdy začne chrochtat....strašnej film prostě!!!..ale jelikož na mě už čeká kapr, tak končim!!! Jednou větou: Jinak všem milovníkům filmu přeju super Vánoce a spoustu dobrých filmů v roce 2008!!! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama