foto

James Waterston

  • nar. 17.1.1969 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 And It Was Good
2013 Dear Dumb Diary (TV film)
2004 Svatební mrákoty (TV film)
2002 Without Warning (TV film)
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Shrinking Violet (TV film)
Volby srdce (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
1993 Dog Race in Alaska, A
1989 Little Sweetheart
Společnost mrtvých básníků

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Anna-Gracia Duerte (No. 25) (S05E17)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Real Fake News (S18E17)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
Bad for the Soul (S04E15)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Red Oaks (TV seriál)
The Bar Mitzvah (S01E09)
Body Swap (S01E07)
Swingers (S01E06)
další epizody (5)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
2010 Treme (TV seriál)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Ahoj (S01E14)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sen o slávě (S08E08)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Inconceivable (S09E14)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Temný les (S04E10)
Už můžu? (S04E04)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Vzpoura (S09E03)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace