foto

Adam Paul

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Slečna nebezpečná
2009 Informátor!
Starý páky
2005 I'm Not Gay
2004 King of the Moon
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
Spirit - divoký hřebec
1998 Války Pentagonu (TV film)
1997 Princezna Mononoke
The Seller
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1994 Uchū no kishi Tekkaman Blade II

TV seriály

2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jak vaše matka poznala mě (S09E16)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Naháč (S04E09)
2006 Tráva (TV seriál)
A.K.A The Plant (S02E04)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nové obzory (S02E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1991 Æon Flux (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 I'm Not Gay
2004 King of the Moon

TV seriály

2008 Hollywood Residential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace