foto

Andy Favreau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Angry Angel (TV film)
2016 The Charnel House
2013 Best Night Ever
The Monkey's Paw
2011 Co ty jsi za číslo?

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Wolf (S01E12)
The Buffer (S01E03)
Animal Kingdom (TV seriál)
Grace (S02E08)
Cry Havoc (S02E06)
2016 Aquarius (TV seriál)
Piggies (S02E07)
Revolution 9 (S02E06)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
další epizody (7)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Budujeme, bojujeme (S12E13)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Od A do Z (TV seriál)
2012 1600 Penn (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace