foto

Florence Pugh

  • nar. 3.1.1996 (22 let)
    Oxford, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

European Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighting with My Family
Little Women
2018 Cizinec ve vlaku
King Lear (TV film)
Outlaw King
2016 Lady Macbeth
2015 Paradise Lost?
Studio City (TV film)
2014 Ztrácení

TV seriály

2019 The Little Drummer Girl (TV seriál)
2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace