foto

Florence Pugh

  • nar. 3.1.1996 (23 let)
    Oxford, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Outlaw King (2018)

    - Rostlina, kterou Robert (Chris Pine) dává své ženě Elizabeth (Florence Pugh) při jejich milostných hrátkách a při znovushledání na konci filmu, je skotský bodlák. Je to národní květina Skotska, kdy Anglie má růži a Irsko jetel. (freelex)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Black Widow
2019 Little Women
Midsommar
Souboj s rodinou
2018 Cizinec ve vlaku
Král Lear (TV film)
Malevolent
Outlaw King
2016 Lady Macbeth
2015 Paradise Lost?
Studio City (TV film)
2014 Ztrácení

TV seriály

2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace