foto

Tomáš Masopust

  • nar. 5.5.1978 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vrásky z lásky
2010 Škola princů (TV film)
2009 Konec června, začátkem července (studentský film)
Smyčka (TV film)
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
2006 Indián a sestřička
2003 Čert ví proč
2000 Věčná hra (studentský film)
1999 Debut (studentský film)
Kdo nelítá nežije
Sjezd abiturientů (TV film)
1998 Konec sezóny (studentský film)
1997 Berenika stříhá vlasy (TV film)
Romeo, Julie a tma (TV film)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Ohnivý srdce (S05E32)
O fous (S05E31)
2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Výhodný obchod (S01E03)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Specialita podniku (E12)
Balvan (E09)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Výročí (E01)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Drámo (S01E05)
Vše pro syna (S01E04)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace