foto

John Cullum

  • nar. 2.3.1930 (90 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jungleland
2016 Christine
2015 Members Only (TV film)
2014 Historian, The
Ta zvláštní láska
2013 Adult World
Kilimanjaro
2010 V lepší společnosti
2006 Noční volání
Šarlotina pavučinka
2005 Ta známá Bettie Page
1999 Blázniví únosci
Kdo seje vítr (TV film)
1998 Lososí řeka
1997 Secret Life of Algernon, The
1992 Msta (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 Tragický let (TV film)
1987 Sweet Country
1985 Marie
1983 Den poté (TV film)
The Prodigal
1982 Act, The
Carl Sandburg: Echoes and Silences (TV film)
1978 Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1973 The Man Without a Country (TV film)
1972 1776
1967 Androcles and the Lion (TV film)
1966 Havaj
1964 Hamlet
1963 All the Way Home

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
New Year's Revelations (S09E11)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Šťastná hospodyňka (S08E11)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Day After (S04E09)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a milostný trojúhelník! (S01E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Mítink (S07E09)
Mejdan v lomu (S06E11)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Death of a Client (S04E18)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Svatba (S03E24)
Čtyřlístek (S03E22)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Leap Day (S06E09)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Add That Little Hopper to Your Stew (S04E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Possessed (S12E12)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání II (S02E09)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hammered (S11E04)
Lead (S10E15)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
Babes (S10E06)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babí léto (S01E11)
Zrak ti zastřel kouř (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blinded (S09E07)
Sin (S08E17)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bez bolesti (S05E22)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mánie (S05E02)
Appearances (S04E19)
2001 Pohotovost (TV seriál) - a.z.
Stav mysli (S07E10) - a.z.
Právo a pořádek (TV seriál)
Soldier of Fortune (S12E04)
2000 Roswell (TV seriál)
The Convention (S01E13)
Into the Woods (S01E12)
Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
Nejrychlejší rok (S06E19)
Dokonalý soulad (S06E18)
další epizody (10)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
Poslední pomazání (S06E02)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Rodinný lékař (S04E14)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Otcové a synové (S04E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Menace (S07E11)
1995 Zapadákov (TV seriál)
Tranquility Base (S06E23)
Let's Dance (S06E22)
Ursa Minor (S06E21)
další epizody (13)
1994 Zapadákov (TV seriál)
Realpolitik (S06E10)
Sons of the Tundra (S06E09)
Up River (S06E08)
další epizody (24)
1993 Zapadákov (TV seriál)
First Snow (S05E10)
A Cup of Joe (S05E09)
Heal Thyself (S05E08)
další epizody (25)
1992 Zapadákov (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E10)
Do the Right Thing (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
1991 Zapadákov (TV seriál)
Seoul Mates (S03E10)
Get Real (S03E09)
A-Hunting We Will Go (S03E08)
další epizody (17)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Aurora Borealis: A Fairy Tale for Big People (S01E08)
A Kodiak Moment (S01E07)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky