foto

Marc Daniels

  • nar. 27.1.1912
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 23.4.1989 (77 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Vengeance: The Story of Tony Cimo (TV film)
1984 Na dlažbě (TV film)
Special People (TV film)
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1978 Fame (TV film)
Gift of the Magi, The (TV film)
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
Lucy Calls the President (TV film)
The Father Knows Best Reunion (TV film)
1974 Planet Earth (TV film)
1970 Prudence and the Chief (TV film)
Squeeze a Flower
1961 Jane Eyre (TV film)
Power and the Glory, The (TV film)
The Heiress (TV film)
1960 Mrs. Miniver (TV film)
1957 Big Fun Carnival, The

TV seriály

1987 Mr. President (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Co-ed Fever (TV seriál)
Doctors' Private Lives (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Andros zasahuje (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Spockův mozek (S03E06)
Místo přidělení: Země (S02E26)
Byť zvána jinak (S02E21)
další epizody (4)
1967 Heroic Mission (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Já, Mudd (S02E12)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E10)
Podvrženec (S02E08)
další epizody (7)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
Čas obnažení (S01E06)
další epizody (4)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Ricky Asks for a Raise (S01E36)
Ricky Thinks He's Going Bald (S01E35)
Lucy's Schedule (S01E34)
další epizody (23)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Drafted (S01E12)
Lucy Is Jealous of Girl Singer (S01E11)
The Fur Coat (S01E10)
další epizody (11)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1949 The Goldbergs (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1959 The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Masakr v Alzatrazu

TV seriály

1967 Star Trek (TV seriál)
Podvrženec (S02E08)
1949 Your Show Time (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1978 Fame (TV film)

TV seriály

1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1950 Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1973 Star Trek (TV seriál)
Ztratila se nám planeta (S01E03)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1950 Nash Airflyte Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky