Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariéra kapitána Kirka je v sázce, když je postaven před soud za ztrátu člena posádky. (SkyShowtime)

Recenze (9)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudební podkresy sou místy na facku a ten závěr je zbytečně akční z povinnosti, ale jinak to trpí hlavně tím, jak moc se tenhle typ zápletky stal "standardem" co se najde snad v úplně každém jednom seriálu a s časem vyvinul a řemeslně vybrousil tak moc, že tahle "ranná inkarnace" věci působí až "roztomile". Na druhou stranu, jinak to je udělané vcelku dobře a svým způsobem tomu čas i prospěl - dneska tam je zajímavá přidaná hodnota toho podívat se na na jednu stranu velmi přesnou, na stranu druhou ale zároveň velmi naivní představu o počítačích a počítačových záznamech. (Spok "programující" šachy pro počítač je pak jen úsměvná perlička navíc - zejména ve světle relativně nedávné Alphy Zero.) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizóda o súdnom procese v kozme. Síce záver vyzerá ako šitý horúcou ihlou, ale ako celok funguje. Niektoré veci pobavia, ako napr. keď počítač pre súdom predstavuje osobu Kirka a výčet jeho medailí je tak rozsiahly, že by mu závidel aj 80-ročný admirál. Nechýba tiež odsudzovanie "chladných" počítačov. Alebo hlášky: "Pán Spock, vy ste ten najchladnokrvnejší muž, akého poznám." Spock: "Ďakujem vám, doktor." ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lieutenant, I am half-Vulcanian. Vulcanians do not speculate. I speak from pure logic. If I let go of a hammer on a planet that has a positive gravity, I need not see it fall to know that it has in fact fallen." ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kirk versus počítač. Může se počítač mýlit? Je to velmi nepravděpodobné. A tak když počítačový záznam je nezpochybnitelným důkazem kapitánovy viny, může mu pomoci jen zázrak. Jak by ale podotknul pan Spock, zázraky nejsou logické... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Court Martial" bola vysielaná ako dvadsiata, preto je niekedy označená ako S01E20. (koba)

Reklama

Reklama