foto

Hisham Tawfiq

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jinn
2017 Dope Fiend
2016 Boneshaker
2013 Crazy Joe
Pomsta mrtvého muže
2012 Watching TV with the Red Chinese
2011 Gun Hill (TV film)
2010 New York’ta Beş Minare
2009 The Notorious B.I.G.
2007 Skels (TV film)
2003 Lost Money
2002 Snitch in New York

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
The Osterman Umbrella Company (No. 6) (S06E14)
Robert Vesco (No. 9) (S06E13)
Bastien Moreau (No. 20): Conclusion (S06E12)
další epizody (14)
2018 Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (No. 17) (S05E22)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (No. 110) (S05E20)
další epizody (14)
2017 Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13) (S05E08)
The Kilgannon Corporation (No. 48) (S05E07)
The Travel Agency (No. 90) (S05E06)
další epizody (22)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (No. 98) (S04E07)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
další epizody (20)
2015 Černá listina (TV seriál)
Králové silnic č.108 (S03E08)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
další epizody (21)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
další epizody (20)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (No. 16): Conclusion (S01E10)
Anslo Garrick (No. 16) (S01E09)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
další epizody (9)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Stokrát nic (S04E09)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2009 Kings (TV seriál)
The Sabbath Queen (E07)
Judgment Day (E05)
First Night (E03)
další epizody (5)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Trade (S09E18)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paternity (S09E09)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace