foto

Kelly Hunter

  • nar. 1963
    Battersea, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film)
2004 Jarmark marnosti
2003 Jindřich VIII. (TV film)
2001 Díra
2000 Lužinova obrana
1998 Bídníci
1996 Hollow Reed
1994 Jsme jenom lidi
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1984 Superdívka

TV seriály

2015 Pán času (TV seriál)
Čarodějův učedník (S09E01)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějnice (S07E06)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Life Force (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Close Relations (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Resort to Murder (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace